Splendid

 

 antoni-fernandez-teixido-x0y487w2356h298

Ferran Corredoira · Direcció & Dj

 

El Ferran és Dj professional des de fa més de 25 anys. Durant els anys 80 i 90 va treballar a les millors discoteques de Barcelona i posteriorment va centrar la seva activitat en el sector dels esdeveniments. Sense adonar-se’n, els casaments van esdevenir la seva principal font de feina. Després de molts anys centrat en oferir serveis de Dj, va decidir fer un pas més enllà i es va centrar en la gestió audiovisual i artística de casaments i esdeveniments amb tot el que això implica: dj’s, música, so, il·luminació, escenaris, grups de música, animació, projeccions de vídeo, etc.

Ja fa més de deu anys que dirigeix l’empresa Splendid Events, així com les sessions de Música i Dj que continua oferint en casaments, festes, hotels i tota mena d’esdeveniments mitjançant un equip de DJ professionals amb àmplia experiència.

El Ferran té molt clar que per oferir serveis de música, Dj i audiovisuals a casaments i esdeveniments és fonamental comptar amb un bon equip de direcció i producció, a més d’estar ben coordinat amb la resta de proveïdors. Només així pot garantir un servei de qualitat d’assessorament i organització d’esdeveniments amb un únic interlocutor, la qual cosa facilita molt les coses al client i n’assegura un excel·lent resultat. Allunyat ja de les cabines, el Ferran es dedica plenament a la gestió i promoció de l’empresa.

Splendid Events és per al Ferran la suma d’una àmplia trajectòria professional i la il·lusió d’anar-se reinventant i d’afrontar nous reptes. Però per sobre de tot hi ha les ganes d’organitzar casaments i esdeveniments únics en els quals tot surti perfecte i la gent gaudeixi.

 Gràcies a comptar amb un equip excel·lent segueixo avançant i creixent. 

Lara Castellà · Assessora

wedding-planner-splendid-events-2.jpg 

 

La comercialització i l’organització de casaments i esdeveniments a Splendid Events té nom propi: Lara Castellà. Com a professional del sector de casaments i esdeveniments, l’avala una llarga trajectòria d’èxits, així que estem entusiasmats amb la col·laboració establerta entre ambdues empreses, Splendid Events i Lara Cos.

Allò que es diu que la unió fa la força sempre ha estat i és cert. Per això estem convençuts que mantenint cadascú la nostra independència empresarial podem col·laborar de forma intensa i constant per seguir creixent.

La Lara Castellà ofereix un servei exclusiu i completament a mida d’organització de casaments amb un estil senzill, elegant i atemporal. Tal com és ella. 

 

 

Albert Oleza · Producció & Dj

 

L’Albert Oleza és una peça fonamental en la producció i la logística dels esdeveniments que organitza Splendid Events. Amb més de 25 anys d’experiència com a Dj professional, és expert en equips de so, il·luminació i Dj. La producció i la logística del teu esdeveniment estaran en bones mans.

Realitzar diversos esdeveniments en un mateix dia requereix una organització i un control minuciosos que ell duu a terme de forma eficaç. De vegades sorgeixen imprevistos o la climatologia ens juga males passades, i la seva missió es resoldre-ho de manera àgil i discreta, i en aquests moments es nota que es un excel·lent professional.