Splendid

 

 antoni-fernandez-teixido-x0y487w2356h298

Ferran Corredoira · Direcció & Dj

 

El Ferran és Dj professional des de fa més de 25 anys. Durant els anys 80 i 90 va treballar a les millors discoteques de Barcelona i posteriorment va centrar la seva activitat en el sector dels esdeveniments. Sense adonar-se’n, els casaments van esdevenir la seva principal font de feina. Després de molts anys centrat en oferir serveis de Dj, va decidir fer un pas més enllà i es va centrar en la gestió audiovisual i artística de casaments i esdeveniments amb tot el que això implica: dj’s, música, so, il·luminació, escenaris, grups de música, animació, projeccions de vídeo, etc.

Ja fa més de deu anys que dirigeix l’empresa Splendid Events, així com les sessions de Música i Dj que continua oferint en casaments, festes, hotels i tota mena d’esdeveniments mitjançant un equip de DJ professionals amb àmplia experiència.

El Ferran té molt clar que per oferir serveis de música, Dj i audiovisuals a casaments i esdeveniments és fonamental comptar amb un bon equip de direcció i producció, a més d’estar ben coordinat amb la resta de proveïdors. Només així pot garantir un servei de qualitat d’assessorament i organització d’esdeveniments amb un únic interlocutor, la qual cosa facilita molt les coses al client i n’assegura un excel·lent resultat. Allunyat ja de les cabines, el Ferran es dedica plenament a la gestió i promoció de l’empresa.

Splendid Events és per al Ferran la suma d’una àmplia trajectòria professional i la il·lusió d’anar-se reinventant i d’afrontar nous reptes. Però per sobre de tot hi ha les ganes d’organitzar casaments i esdeveniments únics en els quals tot surti perfecte i la gent gaudeixi.

 Gràcies a comptar amb un equip excel·lent segueixo avançant i creixent. 

Ivan Molina · Dj

wedding-planner-splendid-events-2.jpg 

 

Ivan Molina és un dj amb el qual Splendid Events treballa ja des de fa anys i que té la particularitat que ha anat creant la seva pròpia empresa, Suit & Music, al mateix temps que nosaltres hem anat creixent. Aquest aspecte no només no li allunyo sinó que li ha fet encara més important en l'estructura de Splendid Events ja que a més de poder seguir comptant amb els seus serveis de dj quan els seus esdeveniments li ho permeten, ens permet poder comptar també amb el seu equip humà i tècnic, gestionat per ell.

Cadascú tenim la nostra empresa i funcionem de forma independent, sense societats, lligams ni compromisos que vagin més enllà de seguir creixent cada un per separat però amb la força que ens dóna el fet de fer-ho junts. La constància i el suport mutu que ens ofrecmeos tant en equips tècnics com en recursos humans i personal fa que formem una sòlida alizanza que treballa de forma constant i professional perquè el seu esdeveniment sigui un èxit.

Com en el cas de Lara, segueixo pensant que la unió fa la força.

 

jmyl31uwqqckky0-ikom4w-thumb-b8c.jpg

Sara Lopez · Organització, coordinació i protocol

 

Sara Lopez és una professional especialitzada en protocol i gestió d'esdeveniments, compta amb anys d'experiència i una carrera diplomàtica que avalen la seva trajectòria. Després d'aquests anys va decidir fer un pas més i endinsar-se al món dels casaments, un sector del qual sempre va voler formar part i per això es sac també la titulació de wedding planner.

Cada dia són més els clients que a més de sol·licitar-nos serveis audiovisuals i DJ per a casaments i esdeveniments ens demanen que els assessorem i ajudem en el procés d'organització, coordinació i protocol dels seus esdeveniments. Per aquest motiu creiem que comptar amb una professional com ella no fa més que augmentar la capacitat de Splendid Events de seguir ajudant als nostres clients en tot el que necessitin.

Saber que fer en cada moment i com fer-ho és bàsic per al bon desenvolupament d'un esdeveniment.

 

Lara Castellà · Assessora

wedding-planner-splendid-events-2.jpg 

 

La comercialització i l’organització de casaments i esdeveniments a Splendid Events té nom propi: Lara Castellà. Com a professional del sector de casaments i esdeveniments, l’avala una llarga trajectòria d’èxits, així que estem entusiasmats amb la col·laboració establerta entre ambdues empreses, Splendid Events i Lara Cos.

Allò que es diu que la unió fa la força sempre ha estat i és cert. Per això estem convençuts que mantenint cadascú la nostra independència empresarial podem col·laborar de forma intensa i constant per seguir creixent.

La Lara Castellà ofereix un servei exclusiu i completament a mida d’organització de casaments amb un estil senzill, elegant i atemporal. Tal com és ella.