SPLENDID

FERRAN CORREDOIRA · DIRECCIÓ

Ferran és Dj professional des de fa més de 25 anys. Durant els anys 80 i 90 va treballar en algunes de les millors discoteques de Barcelona i posteriorment va centrar la seva activitat en el sector dels esdeveniments. Sin darse cuenta, les bodas es convertiren en la seva major font de treball. Tras molts anys centrats en oferir els seus serveis de Dj, va decidir un pas més i es va centrar en la gestió audiovisual i artística de bodes i esdeveniments corporatius amb tot el que implica: dj's, música, sonido, il·luminació, escenaris, grups de música. , animació, projeccions de vídeo, etc.

Ja fa més anys que dirigeix ​​l'empresa Splendid Events, així com les sessions de Música i Dj que segueix oferint bodes, festes, hotels i tota classe d'esdeveniments mitjançant un equip de professionals i versàtils de Dj amb una àmplia experiència.

Ferran té molt clar que per oferir serveis de música, Dj i audiovisuals en bodes i esdeveniments és fonamental comptar amb un bon equip de direcció i producció, a més d'estar bé coordinat amb els altres proveïdors. Només així pot garantir un servei de qualitat d'assessorament i organització d'esdeveniments amb un únic interlocutor.

PRODUCCIÓ TÈCNICA AUDIOVISUAL & DJ

Albert Martín o Chiqui com a ell li agrada que li diguin és el responsable de la producció tècnica audiovisual dels esdeveniments de Splendid Events, exerceix també com un dels dj de l'empresa i per extensió és el complement ideal a les tasques comercials i de direcció de Ferran.

Durant molts anys va portar la gestió audiovisual del Circuit de Catalunya de Montmeló i també ha treballat per a diverses empreses d'audiovisuals de Barcelona. Com a dj és un professional versàtil que té la capacitat de fer ballar els grups més diversos disposant a més d'un gran repertori musical per treballar amb grups internacionals.

La fotografia i l'enregistrament i edició de vídeo són altres de les seves qualitats tècniques i tot i que no ho oferim com a servei a través de Splendid Events és a tenir en compte per a les nostres pròpies produccions audiovisuals.

Deixar un esdeveniment a les mans és la garantia que tot estarà sota control i sortirà tal com tots els nostres clients esperen.

SUIT & MUSIC by IVÁN MOLINA · PARTNER & Dj

Iván Molina és un dj amb el qual Splendid Events treballa ja des de fa diversos anys i que té la particularitat que ha anat creant la seva pròpia empresa, Suit & Music, alhora que nosaltres hem anat creixent. Aquest aspecte no només no el va allunyar sinó que l'ha fet encara més important a l'estructura de Splendid Events ja que a més de poder seguir comptant amb els seus serveis de dj quan els seus esdeveniments els ho permeten, ens permet poder comptar també amb el seu equip humà i tècnic, gestionat per ell.

Cadascú tenim la nostra empresa i funcionem de forma independent, sense societats, lligams ni compromisos que vagin més enllà de seguir creixent cadascú per separat però amb la força que ens dóna el fet de fer-ho junts. La constància i el suport mutu que ens oferim tant en equips tècnics com en recursos humans i personals fa que formem una sòlida aliança que treballa de forma constant i professional perquè el seu esdeveniment sigui un èxit.

Com en el cas de la Lara, segueixo pensant que la unió fa la força.

SARA LÓPEZ · WEDDING & EVENT PLANNER

Sara López és una professional especialitzada en protocol, gestió i organització d?esdeveniments que compta amb anys d?experiència i preparació per a la carrera diplomàtica que avalen la seva trajectòria. Després d'aquests anys dedicats al protocol va decidir fer un pas més i endinsar-se al món dels casaments, un sector del qual sempre va voler formar part i per això es va treure també la titulació de wedding planner professional dels casaments.

Cada dia són més els clients que a més de sol·licitar-nos serveis audiovisuals i dj's per a casaments i esdeveniments ens demanen que els assessorem i ajudem en el procés d'organització, coordinació i protocol dels seus esdeveniments. Per aquest motiu creiem que comptar amb una professional com ella no fa més que augmentar la capacitat de Splendid Events de seguir ajudant els nostres clients en tot allò que necessitin.

Saber què fer a cada moment i com fer-ho és bàsic per al bon desenvolupament d'un esdeveniment.

LARA CASTELLÀ · ASSESSORA

La comercialització i organització de casaments i esdeveniments a Splendid Events té nom propi: Lara Castellà. Com a professional del sector de casaments i esdeveniments, l'avala una llarga trajectòria d'èxits, així que estem entusiasmats amb la col·laboració establerta entre les dues empreses, Splendid Events i Lara Cos.

Allò que la unió fa la força sempre ha estat i és cert. Per això estem convençuts que mantenint cadascun la nostra independència empresarial podem col·laborar de forma intensa i constant per continuar creixent.

Lara Castellà ofereix un servei exclusiu i completament a mida d'organització de casaments amb un estil senzill, elegant i atemporal. Com és ella.

Avui dia segueix embarcada en diversos projectes com The Wedding Market, assessories, tutories i un llarg etc de propostes que no deixen de sorprendre'ns.