SO

El so és fonamental en qualsevol esdeveniment i una mala tria de l’equip de so, ja sigui per baixa qualitat o per escassa potència, pot arruïnar l’acte. A Splendid Events només treballem amb equips de so de primera qualitat i en perfecte estat, perquè l’estètica també és important.

Tenim capacitat per sonoritzar qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui un casament íntim, un esdeveniment multitudinari, una festa o un concert. Cada espai és diferent i hem de saber treure-li partit, escollint l’equip adequat i ubicant-lo al lloc idoni, per adaptar-lo als requisits de l’acte. Ja sigui una presentació íntegrament vocal, una actuació en directe d’un grup o una discoteca, tot ha de sortir perfecte.

Per això, disposem d’equips petits per a esdeveniments de format reduït i d’equips per sonoritzar grans espais, tant coberts com exteriors. Treballem amb tècnics de so freelance de primer nivell, molt professionals i amb experiència.

En els nostres muntatges sonors cuidem al màxim tots els detalls i procurem minimitzar l’impacte visual del cablejat, que inevitablement acostuma a estar a la vista. Som conscients de la importància d ela imatge i l’estètica d’un casament o d’un esdeveniment i volem, igual que els nostres clients, que les fotos i els vídeos surtin perfectes.

 

Vols que ens encarreguem de sonoritzar el teu esdeveniment?