Tens una idea o un nou projecte que vols mostrar als teus clients i ara mateix no saps com resoldre'l tècnicament? Tens dubtes sobre els costos que pot representar per a la teva empresa? Necessites crear contingut audiovisual i difondre'l i no saps com fer-ho? Segur que alguna pregunta més tens, treballem per oferir-te solucions àgils i dinàmiques que facin arribar els teus missatges a tantes persones i empreses com vulguis.

Ens adaptem a tu ia les teves necessitats, convertim la teva oficina, sala o empresa en un espai per a esdeveniments. Ens desplacem nosaltres i et portem els equips tècnics i humans necessaris per continuar celebrant les reunions de forma virtual, en directe, on-line, etc. Si tens un espai que penses que no dóna la imatge adequada nosaltres ho ambientem i decorem perquè transmetis una imatge agradable i professional sense desplaçar el teu personal.

Podem també utilitzar els teus espais exteriors o fins i tot oferir-te el nostre ja que disposem d'un espai en plena natura. Disposem de tot allò necessari per realitzar el teu esdeveniment i llançar-lo al món, espai de rodatge i filmació, mobiliari i ambientació de l'espai, fotografia, vídeo, càtering, event planner...

Conferències i presentacions virtuals, integració de continguts, retransmissió de cursos, tallers, interacció virtual amb els teus distribuïdors o clients, amb els teus seguidors a xarxes socials, enregistrament i edició de vídeos per mostrar el teu showroom, etc i tot això mantenint sempre la confidencialitat de les retransmissions,  no esperis que els teus clients vinguin, no deixis que la teva competència et passi per davant, sigues competitiu, mostra't.

¿NECESSITES ASSESSORAMENT PER REALITZAR EL TEU ESDEVENIMENT VIRTUAL?