ROAD MUSIC

ROAD MUSIC BARCELONA · ORIGINAL DJ SET

EL CONCEPTE

Road Music és una proposta pensada per donar un toc original al teu esdeveniment. Es tracta d'una cabina de dj original i exclusiva que sens dubte impactés en el públic i multipliqués la repercussió del teu esdeveniment en xarxes socials. Road Music no és una caravana adaptada ni reformada, és una minicaravana que hem comprat nova i que hem vinilat al nostre gust però pensant que tu la puguis personalitzar total o parcialment.

Arribar i somiar, tan senzill com situar-la, obrir el seu sostre, connectar la corrent i sonar a través del seu equip principal o bé connectar a l'equip de so escollit per a cada espai, podem realziar petits i grans esdeveniments gràcies a lso diversos equips de so i iluminaición dels quals Splendid Events disposa.

PERSONALITZACIÓ

Road Music està vinilada amb un tipus de vinil resistent que ens permet vinilar de nou sobre i retirar-lo al acabar l'esdeveniment sense danyar l'original. Vols personalitzar-la al teu gust? Pots, inclou un logo, canvia-la de color o es tan creatiu com vulguis amb ella. La seva barra taulell principal et permet oferir begudes, productes corporatius, informació comercial o decorar-la al teu gust.

PROPOSTES

No hi ha límits a la imaginació però considerem que és un element ideal per a: Street Markets · Casaments · Esdeveniments Privats · Esdeveniments Corporatius · Rodatges · Sessions fotogràfiques · Stand publicitaris · Fires i Congressos · Esdeveniments amb Food Trucks i on tu ens reclamis.

CONDICIONS

Inclòs en el preu del servei està el desplaçament, l'equip de so i el personal necessari, et vam elaborar un pressupost a mida tancat i sense sorpreses. Es tracta d'un vehicle que no precisar de permisos especials i que portem remolcat en el nostre propi cotxe. Les seves dimensions li permet entrar en infinitat d'espais tant interiors com esteriores, estem parlant que tan sols mesura:

172cm d'alt tancada · 200 cm d'alt oberta · 202 cm d'ample · 418 cm de llarg i tan sols 300kg de pes

DJ'S

La música és una element fonamental per a l'èxit d'un esdeveniment i d'això s'encarreguen els nostres dj 'so el teu, sense restriccions, si coneixes un dj i vols que l'treballi en la nostra caravana, li les condicions idònies perquè ho faci i es senti a gust i formi part del projecte en aquell moment. Si per contra, vols que incloguem el dj et podem oferir diverses opcions tant de discjòqueis com de sessions musicals. Sessions molt ben elaborades de música dels anys 60,70, 80, 90, 00, pop, rock, indie, house, tecno, deep o lounge.

Tots els nostres dj 's són professionals d'àmplia experiència en esdeveniments, la qual cosa ens permet treballar per a públics molt variats, esdeveniments nacionals i internacionals amb perfils d'edat i estil diversos.