ROAD MUSIC

EN FASE DE LLANÇAMENT · DISPONIBLE A PARTIR DE GENER 2019

Road Music Barcelona és un projecte empresarial que Splendid Events té en ment des de fa uns sis anys i ara hem pensat que era el moment perfecte per realitzar-lo. El nostre punt fort és la música i els nostres dj 'si volem aportar un nou element perquè el fet de posar música en els esdeveniments sigui alguna cosa que vagi més enllà del que sona i es converteixi en un element més de l'esdeveniment i la seva decoració, per això estem dissenyant alguna cosa original i atractiu.

Definim el projecte en quatre fases:

1ª · La compra i legalització de la caravana · Realitzada

2ª · La creativitat de la caravana · Realitzada

3ª · Retolació i mecanització tècnica · En procés

4ª · Presentació i difusió del servei · Pendent

Esperem tenir el projecte acabat a finals de gener i a partir d'aquest moment iniciar la seva promoció i comercialització per a esdeveniments de tot tipus. Oferirem la possibilitat que cada client la pugui personalitzar al seu gust (mantenint la imatge i elements originals) i integrar-la en la decoració o temàtica del seu esdeveniment. Estem oberts a propostes que ens puguin arribar i en què no hàgim pensat, clar que si, volem que dormi poc i que com el seu nom indica, estigui sempre On the road.

Com avanç hem realitzat un vídeo perquè pugueu copsar la idea, però només és això, encara ens falten tres fases per arribar on volem. Si teniu dubtes o se us acurre alguna cosa en el que puguem participar, com hem comentat anteriorment, estem oberts a propostes.