Organització

Planificació personalitzada d'Esdeveniments a Barcelona

Splendid Events a part de serveis audiovisuals i dj's per a esdeveniments ofereix serveis d'Event Planner a totes aquelles parelles, empreses o particulars que requereixin un servei i una atenció professional i personalitzada a l'hora d'organitzar el vostre esdeveniment. Disposem de diversos espais propis on organitzar esdeveniments, Mas Bonvilar, La Pineda de Mas Bonvilar, Ca n'Amat de les Farines i Masia La Tartana i treballem de forma estreta amb altres espais de referència en els quals tenim unes condicions de treball òptimes . Podem assessorar-te i ajudar-te a organitzar el teu casament, un esdeveniment corporatiu per a la teva empresa, una celebració familiar o un esdeveniment social (festes, tallers, markets, festivals, concerts, etc.).

Tots els anys que portem al sector nupcial i corporatiu ens han permès conèixer i treballar amb infinitat de proveïdors de prestigi d'àmbits molt diversos i això ens permet col·laborar als nostres esdeveniments amb professionals de llarga i reputada trajectòria. Tant nosaltres com ells som flexibles, versàtils i ens adaptem a tot tipus d'esdeveniments, estils i pressupostos, des de reunions i casaments petits a grans casaments i esdeveniments. De manera integral o parcial, ens encarreguem de tot. El fet de disposar d'espais i equips audiovisuals propis per als esdeveniments que organitzem ens permet tenir resolt ja d‟entrada dos dels apartats més importants de tot esdeveniment.

El fet de disposar d‟espais i equips audiovisuals propis per als esdeveniments que organitzem ens permet tenir resolt ja d‟entrada dos dels apartats més importants de tot esdeveniment.