Wedding Club: "Las Cuatro Estaciones de Majestic Catering by Nandu Jubany"

22/06/2018

Aquí teniu el reportatge publicat a Zankyou sobre el seu Wedding Club celebrat a l'Hotel Majestic de Barcelona ia on van presentar la proposta "Les Quatre Estacions by Nando Jubany". El millor és que llegiu el reportatge escrit per Lucia De La Creu a on us detalla tots els detalls de l'esdeveniment, splendid events es va encarregar de proporcionar al grup The Summer Lovers perquè amenitzarà la part final d'aquest esdeveniments i estem molt orgullosos que comptessin amb nosaltres per a això.

El reportatge acaba dient: Com fermall final de l'esdeveniment, vam tenir la sort de poder escoltar en directe, gràcies a Splendid Events, al grup The Summer Lovers, que va interpretar cançons de Louis Prima, Nat King Cole i Frank Sinatra, entre d'altres. Una opció perfecta si sou amants del blues, swing, boogaloo i jazz i voleu afegir a les vostres noces un toc diferent i trencador.

Ens encanta que neustro treball i el dels nostres proveïdors de confiança sigui ben rebut pels professionals del sector, una cosa caminarem fent bé i no pretenem altra cosa.