Freekend Market · 13,14,15 julio 2018

12/03/2018

MERCAT D'OCI ACTIU DEL EMPORDÀ

El Freekend és un Market dedicat a promoure l'Oci Actiu que ofereix l'Empordà. Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de trencar amb les fires tradicionals permetent al visitant interactuar amb els expositors i al mateix temps gaudir tant de les activitats com dels tornejos esportius que es celebraran in situ, tot això acompanyats de la millor música en directe.

MARKET

Dissenyat per potenciar totes les empreses relacionades amb l'Oci-Actiu de la comarca:

​· Activitats Turístiques i Gastronòmiques

· Roba i Complements Esportius

· Nutrició i Cosmètica

 L'objectiu és donar a conèixer els seus productes i / o serveis i oferir la possibilitat de participar en cadascuna de les seves activitats in situ.

ACTIVITATS

Hi haurà moltes sorpreses que faran de Freekend un cap de setmana divertit i inoblidable. Podràs trobar activitats com:

​· Tir amb arc

· Passadís relliscant

· Passeig en poni

· Caiacs

· Zorbing (esferes aquàtiques)... 

 Freekend Kids serà una zona jocs reservada i habilitada pels més petits, comptarem amb: maquillatge, cursa de cangurs, mini tennis, passeig en barca ..

 TORNEJOS

· Futbol 7

· Beach Voley

· Beach Tennis

 Tots elstaran dividits en diferents categories, englobant així totes les edats. Hem inclòs també un Esports Adaptats pensant en les persones amb algún tipus de discapacitat com el Paddle Surf Adaptable.

ACTUACIONS

Una gran varietat de grups de música posaran ritme i so a l'esdeveniment. La zona chill-out serà el lloc ideal per gaudir dels concerts en directe que oferirem i que anirem presentant a mesura que ens anem acostant al súper cap de setmana del Freekend Costa Brava.

GASTRONOMÍA

Les FoodTrucks, autèntics restaurants sobre rodes,  oferiran una gran varietat gastronòmica així com els restaurants de la zona,  que prepararan plats exclusius perquè puguem conèixer les especialitats de l´Empordà.