MÚSICA & DJ'S

AGÈNCIA DE DJ'S · PROFESSIONALITAT I VERSATILITAT

La música és vital, és una part fonamental de la majoria d'esdeveniments. I precisament la música és l?essència de Splendid Events, ja que l?empresa va ser creada per un Dj. A Splendid Events creiem que el Dj és part de l'èxit d'un casament, festa o esdeveniment i la seva actuació el pot convertir en memorable. Per això, a Splendid Events som un equip de Dj's professionals amb àmplia experiència en tot tipus d'esdeveniments. Organitzem la música de casaments, festes, actes d´empresa, markets, botigues, hotels, etc.

Ens adaptem a tota mena de públic i la nostra experiència ens aporta flexibilitat i versatilitat per reaccionar en directe a les peticions dels nostres clients i els seus convidats. Liderats per Ferran Corredoira, director i Dj de Splendid Events, cada Dj té el seu perfil i tenim en compte l'afinitat musical amb el client per assegurar al màxim l'èxit de l'esdeveniment. Tots nosaltres estem perfectament capacitats per resoldre qualsevol imprevist o incidència tècnica que pugui afectar el so, la il·luminació o el vídeo d'un esdeveniment, ja que tots som tècnics professionals.

Evidentment, comptem amb equips de so i material audiovisual de primera qualitat (altaveus, microfonia, il·luminació, pantalles de vídeo/led, projectors, etc.). No volem córrer riscos. Volem que tot surti perfecte perquè entenem que el teu esdeveniment és únic i molt important per a tu, però també per a nosaltres.


ALBERT MARTÍN Dj

Albert Martín o Chiqui com a ell li agrada que li diguin és el responsable de la producció tècnica audiovisual dels esdeveniments de Splendid Events, exerceix també com un dels dj de l?empresa i per extensió és el complement ideal a les tasques comercials i de direcció de Ferran.

Durant molts anys va portar la gestió audiovisual del Circuit de Catalunya de Montmeló i també ha treballat per a diverses empreses d'audiovisuals de Barcelona. Com a dj és un professional versàtil que té la capacitat de fer ballar els grups més diversos disposant a més d'un gran repertori musical per treballar amb grups internacionals.

La fotografia i l'enregistrament i edició de vídeo són altres de les seves qualitats tècniques i tot i que no ho oferim com a servei a través de Splendid Events és a tenir en compte per a les nostres pròpies produccions audiovisuals.

Deixar un esdeveniment a les mans és la garantia que tot estarà sota control i sortirà tal com tots els nostres clients esperen.

IVAN MOLINA · Dj

Iván Molina és un dj amb el qual Splendid Events treballa ja des de fa diversos anys i que té la particularitat que ha anat creant la seva pròpia empresa, Suit & Music, alhora que nosaltres hem anat creixent. Aquest aspecte no només no el va allunyar sinó que l'ha fet encara més important a l'estructura de Splendid Events ja que a més de poder seguir comptant amb els seus serveis de dj quan els seus esdeveniments els ho permeten, ens permet poder comptar també amb el seu equip humà i tècnic, gestionat per ell.

Cadascú tenim la nostra empresa i funcionem de forma independent, sense societats, lligams ni compromisos que vagin més enllà de seguir creixent cadascú per separat però amb la força que ens dóna el fet de fer-ho junts. La constància i el suport mutu que ens oferim tant en equips tècnics com en recursos humans i personals fa que formem una sòlida aliança que treballa de forma constant i professional perquè el seu esdeveniment sigui un èxit.

Com en el cas de la Lara, segueixo pensant que la unió fa la força.

DJ MARIAN

La història de Dj Marian és com la de gairebé tots els dj's, aquelles persones que de joves senten passió per la música i es van colant a discoteques i locals buscant aprendre i tenir una oportunitat. Un dia l'oportunitat va arribar, un amic li va preguntar si sabia posar un cd i aquest SÍ va donar lloc a una cursa que actualment ja dura més de 20 anys.

Versàtil, professional i apassionada del que fa prepara tots els seus sets de forma metòdica, habituada a treballar per a tot tipus de públics i en espais molt diversos, o mateix la trobareu en un hotel que en una botiga que al vostre proper esdeveniment.

Una de les seves residències destacades és Mr Porter, el restaurant de l'Hotel Sir Victor on un cop al mes deixa sonar els temes més house i electrònics.

DINO VIZIOLI · PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

Dino és un professional amb més de 20 anys d'experiència al sector audiovisual, com a tècnic i creatiu. Especialista en noves tecnologies, animació 3D, mapping, drones, Il·luminació creativa, i tot el que se li posi al davant. Un apassionat de l'electrònica i la informàtica que aporta saber fer als nostres esdeveniments.

Però això no és tot, si li proposes un esdeveniment com Dj també ho gaudeix perquè la música per a totes les persones que en una mesura o altra formem part de Splendid Events és una cosa fonamental. Així que com pots apreciar en la seva presentació, ho pots trobar a qualsevol lloc de treball, dissenyant il·luminació, creant un mapping, manejant un dron, punxant música o muntat qualsevol escenari.

Si alguna cosa ens agrada i apreciem és els professionals versàtils i capacitats de resoldre qualsevol repte que els nostres clients ens posin per davant.

LAURA CUBERO · DJ / TÈCNIC DE SO

Apassionada per la música des de petita, passa gran part de la seva adolescència buscant i escoltant vinils a les botigues de música del carrer Tallers de Barcelona. Un dia per atzar descobreix que un dels seus amics deixa lliure la seva plaça com a dj a la Sala Plataforma i decideix provar, descobrint així que no només mou la música sinó fer ballar el públic i no deixar ningú assegut.

Comença a treballar a sala punxant ritmes de música funk, soul i alternativa. Es gradua com a tècnic superior en so combinant les seves facetes com a tècnic de so i dj, coneixent així tota mena d'estils musicals. El seu ampli bagatge musical i experiència fa que des de gent gran a joves persones d'un país o un altre surtin a la pista a ballar.

El seu perfil tècnic és a més a més un valor afegit a l'hora de resoldre qualsevol tipus de muntatge i set de dj o actuació.