Las 4 Estacions de Majestic by Nandy Jubany

25/05/2018

FESTIVAL DE SENSACIONS

Zankyou ha organitzat el seu Wedding Club Gastronòmic a l'Hotel Majestic de Barcelona, ​​i en el va presentar la proposta "Les quatre estacions by Nando Jubany" que sens dubte va ser tot un èxit. Splendid Events vam ser convidats a participar en l'esdeveniment aportant a un dels grups que solem recomanar més assíduament per la seva música i posada en escena, The Summer Lovers. Després del desenvolupament del dinar les Wedding Planners convidades a l'acte van prendre postres i cafès a la zona del lobby reservada per a això i aquí The Summer Lovers amenitzar durant una hora al final d'esdeveniment, música de qualitat, estètica d'acord a l'acte i l'espai i sobre tot dosi de bon ambient.

Per descomptat agrair la confiança dipositada en nosaltres per Zankyou Casaments i especialment a Lucia De La Creu, també agrair a Pinya Colada el material fotogràfic i vídeo que van realitzar i amb el qual vam realitzar aquest article i per descomptat a l'Hotel Majestic ia tots els assistents a l'acte .

Esperem poder col·laborar de nou en propostes així, ens encanta fer-ho i conversar amb grans professionals del sector sobre totes aquelles coses que a tots ens inquieten i ens agrada compartir.

 

dj-restaurant-hotel-by-splendid-events.j dj-restaurant-hotel-by-splendid-events.j splendid-events-wedding-verona.jpg
dj-hotel-the-gates-by-splendid-events.jp aperol-by-splendid-events.jpg barcelona-weddings-by-splendid-events-2.