Casament Recinte Modernista de Sant Pau

09/06/2019
Ferran by Splendid Events

BARCELONA WEDDING DJ'S

Boda en el Recinte Modernista de Sant Pau

Segon casament que vam realitzar al Recinte Moderniste de Sant Pau i esperem que no sigui l'última. Treballar en llocs tan emblemàtics i el cor de Barcelona és un luxe. Jaume i Laia ens van contactar per fer-los la música del seu casament i al final juntament amb Lara Castellà de Lara Cos acabem realitzant l'organització completa.

Per la nostra part sonoritzem la cerimònia, ens encarreguem de la contractació de l'incomparable Mel Seme i vam realitzar la il·luminació de la sala de les columnes i una discoteca de 4 hores que van ser poques per la qual cosa el s'ambienta donava de si.

De Mel no cal dir res, qui el coneix ja sap de què parlo i qui no és millor que l'escolti i jutgi per si mateix. És l'elegància musical personificada en quatre metres quadrats de cables i electrònica que li permeten sonar d'una forma única. És creatiu, sap portar en cada moment l'esdeveniment al punt en el qual ha d'estar i sempre encerta amb el seu repertori.

La discoteca la realitzem amb el nostre equip QSC habitual i amb il·luminació sense fils càlida i adequada al tipus d'espai en el qual estàvem. La il·luminació és tan important com ho és la música i cuidem tots els detalls al màxim. El nostre dj, Javi, va dominar l'esdeveniment d'inici a fi com en el és habitual i quan la núvia balla quatre hores seguides a la pista l'ambient és immillorable.