Si la vostra empresa necessita organitzar una reunió o un esdeveniment d'empresa de qualsevol tipus Splendid Events us pot ajudar i encarregar-vos del disseny, la producció i la coordinació de tots els serveis i proveïdors. Aplicarem al teu esdeveniment tota l'experiència adquirida al llarg dels nostres anys de treball al sector.

Disposem de dos espais propis on organitzar esdeveniments, Mas Bonvilar i La Pineda de Mas Bonvilar i treballem de forma estreta amb altres espais de referència en els quals tenim unes condicions de treball òptimes.

Tots els anys que portem al sector ens han permès conèixer i treballar amb infinitat de proveïdors de prestigi d'àmbits molt diversos i això ens permet comptar als nostres esdeveniments amb professionals de llarga i reputada experiència i trajectòria. Tant nosaltres com ells som flexibles, versàtils i ens adaptem a tot tipus d'esdeveniments, estils i pressupostos, des de petites reunions informals a grans esdeveniments. De manera integral o parcial, ens encarreguem de tot. El fet de disposar d‟espais i equips audiovisuals propis per als esdeveniments que organitzem ens permet tenir resolt ja d‟entrada dos dels apartats més importants de tot esdeveniment.