FESTES

 

L'oci i les festes avui en dia formen part de molts negocis, abans anaves a un hotel a dormir quan viatjaves a un altre lloc, ara vas a sopar, a prendre una copa o a ballar a hotels de la teva ciutat, entres en una botiga o en un restaurant i trobes un dj punxant bona música per fer la teva estada més agradable i perllongada. Arriba l'estiu i hi ha festes majors i activitats cultures per tots els racons, xiringuitos a la platja que res tenen a veure amb els de fa 15 anys, els temps canvien i afortunadament ens ofereixen noves oportunitats de negoci.

 

El nostre punt fort en aquest apartat és en tot el referent a la música, DJ i grups de música als quals dotem de sistemes de so, il·luminació o projeccions així com de chillouts i mobiliari per espais.

 

Una bona programació musical atrau públic i el fidelitza, cosa que avui en dia és difícil per la quantitat de propostes que existeixen. En treballar com a agència de Dj 'si Grups això ens permet poder oferir-li propostes variades combinades entre si, podem oferir-DJ que treballin sessions de música lounge, deephouse, hose, electrònica, pop, rock, indie o ambient per exemple i pel que fa a grups en directe també disposem de formacions de jazz, pop, rock, versions, rumba, flamenc, flamenc chill, bossa nova, etc.