EMPRESES

 

Els esdeveniments d'empresa són molt variats, n'hi ha de totes les mides i formats i qualsevol empresa pot realitzar-los, de vegades la sensació és que només les grans empreses i corporacions ho fan, no. Un comerç celebra la seva obertura i aquest és el seu primer esdeveniment per exemple, als cinc o deu anys celebra que segueix aquí i pel camí té diverses campanyes de vendes, presentacions de productes, etc.

Una empresa que canvia de seu sens dubte millora el seu projecte, pot i ha de realitzar un esdeveniment de presentació de les seves noves instal·lacions, sinó ho fa simplement haurà canviat de direcció, en resum, que tota acitvidad empresarial per petita o gran que sigui pot realitzar un esdeveniment ia això volem ajudar-lo.

En Splendid Events podem encarregar-nos de la part audiovisual i d'entreteniment del teu esdeveniment. Escenaris, tarimes, microfonia, faristols, projeccions audiovisuals, equips de so, il·luminació d'escenari, grups de musica, actuacions d'entreteniment i diversió, etc. Cuidem els detalls per a ser part de la bona imatge que el teu esdeveniment ha de donar i per això seguim nostra filosofía de treballar amb equips tècnics i humamos de primer nivell. No correm riscos, apostem pel que sabem que funciona i que tu necessites.

Contacta'ns, concertarem una entrevista a on ens expliquis la teva esdeveniment, realitzarem una visita tècnica a l'espai i et elaborarem un pressupost tancat perquè el teu segueixis amb el teu dia a dia i les altres partides de l'esdeveniment.