CASAMENTS

Els casaments són una de les nostres grans passions, dediquem a elles molt d'esforç, recursos humans i tècnics. Entenem la casaments com el que són, esdeveniments en els quals entren en joc moltes emocions i sentiments i aquests han de mimar al màxim. Splendid Events us ajuda a que tota la part audiovisual, so, música i il·luminació sigui perfecta. Per a això comptem amb equips de so, il·luminació i imatge de primeres marques i en perfecte estat tècnic i estètic, però el més important és el factor humà i aquí comptem amb un ampli equip de professionals que treballaran de forma coordinada per assolir l'èxit.

Un so deficient, una il·luminació pobra o una projecció de baixa qualitat donaran en orris moltes il·lusions i deixessin un mal record als vostres convidats, és per això pel que heu de tenir la garantia que tot el material que s'utilitzarà en el vostre casament i seus muntatges seran excel·lents. La música serà treballada conjuntament amb vosaltres per donar-li la línia que més us agradi, els nostres dj's són autèntics professionals amb molta experiència que sabran en tot moment atendre les peticions dels vostres convidats i dur la vostra festa al màxim nivell.

Per enviar-vos un pressupost tancat, sense sorpreses econòmiques posteriors i amb el material tècnic idoni per al vostre espai, farem una visita tècnica que a més ens permetrà donar-vos la nostra visió de com treure el millor partit a cada racó ia cada moment, tot això sense cap cost econòmic ni compromís de contractació. Quan demaneu un pressupost us demanen dades, mides, colors, mides, etc, ja que això és exactament el mateix, evitar pressupostos standard d'empreses que sense conèixer l'espai s'atreveixen tancar pressupostos.

Si voleu una informació més àmplia i detallada, sol·licitar-nos una cita i ens veiem al despatx.