DJs professionals per a Esdeveniments

AGÈNCIA DE DJ'S · PROFESSIONALITAT I VERSATILITAT

 

La música és vital, és una part fonamental de la majoria d'esdeveniments. I precisament la música és l'essència de Splendid Events, ja que l'empresa va ser creada per un Dj. A Splendid Events creiem que el Dj és part de l'èxit d'un casament, festa o esdeveniment i la seva actuació el pot convertir en memorable. Per això, a Splendid Events som un equip de Dj's professionals amb àmplia experiència en tot tipus d'esdeveniments. Organitzem la música de casaments, festes, actes d´empresa, markets, botigues, hotels, etc.

Ens adaptem a tota mena de públic i la nostra experiència ens aporta flexibilitat i versatilitat per reaccionar en directe a les peticions dels nostres clients i els seus convidats. Liderats per Ferran Corredoira, director i Dj de Splendid Events, cada Dj té el seu perfil i tenim en compte l'afinitat musical amb el client per assegurar al màxim l'èxit de l'esdeveniment. Tots nosaltres estem perfectament capacitats per resoldre qualsevol imprevist o incidència tècnica que pugui afectar el so, la il·luminació o el vídeo d'un esdeveniment, ja que tots som tècnics professionals.

Evidentment, comptem amb equips de so i material audiovisual de primera qualitat (altaveus, microfonia, il·luminació, pantalles de vídeo/led, projectors, etc.). No volem córrer riscos. Volem que tot surti perfecte perquè entenem que el teu esdeveniment és únic i molt important per a tu, però també per a nosaltres.