DJ'S

Agència de Dj's · Tècnics professionals · Experiència · Versatilitat

 

La música és vital. La música és part fonamental de la majoria d’esdeveniments. I precisament la música és l’essència d’Splendid Events, ja que l’empresa fou creada per un Dj.

El desenvolupament de molts esdeveniments ve marcat per la música. En cada moment ha de sonar la música adequada i s’ha de triar en funció de a qui va dirigida. A Splendid Events creiem que no hi ha música ni bona ni dolenta, només música. Cada client és únic i al seu esdeveniment hi haurà un perfil de públic variat, de diferents edats, procedències i gust musical. Això és el que cal tenir en compte a l’hora de dissenyar i planificar la música que serà la banda sonora de cada casament o esdeveniment.

A Splendid Events creiem que el Dj és part de l’èxit d’un casament, d’una festa o d’un esdeveniment i la seva actuació el pot convertir en memorable. Per això, a Splendid Events som un equip de 6 Dj professionals amb àmplia experiència en tot tipus d’esdeveniments. Organitzem la música de casaments, festes, actes d’empresa, markets, botigues, hotels, etc.

Ens adaptem a tot tipus de públic i la nostra experiència ens aporta flexibilitat i versatilitat per reaccionar en directe a les peticions dels nostres clients i dels seus convidats. Liderats pel Ferran Corredoira, director i Dj d’Splendid Events, cada Dj té el seu perfil i tenim en compte l’afinitat musical amb el client per assegurar al màxim l’èxit de l’esdeveniment. Tots nosaltres estem perfectament capacitats per resoldre qualsevol imprevist o incidència tècnica que pugui afectar al so, la il·luminació o al vídeo d’un esdeveniment, ja que tots som tècnics professionals.

Evidentment, comptem amb equips de so i material audiovisual de primera qualitat (altaveus, micròfons, pantalles, projectors, etc.). No volem córrer riscos. Volem que tot surti perfecte perquè entenem que el teu esdeveniment és únic i molt important per a tu, però també per a nosaltres.

Confia en nosaltres i preocupa’t només de gaudir de l’esdeveniment!