AUDIOVISUALS

Els nostres serveis audiovisuals per a esdeveniments socials i d’empresa inclouen l’escenografia, la sonorització de l’espai, la microfonia i el suport visual. Ens ocupem de tot per aconseguir el muntatge audiovisual que el teu esdeveniment requereixi.

Les projeccions audiovisuals són la millor manera de transmetre un missatge o de crear un moment emotiu en qualsevol tipus d’esdeveniment. Però és necessari comptar amb un bon sistema de projecció adequada a les característiques de l’espai, en funció de la llum i de la distància a la qual es veurà, i també un bon sistema de so perquè els convidats l’escoltin amb la màxima qualitat.

A Splendid Events disposem de pantalles de vídeo de gran format, monitors led, vídeo walls, pantalles led, microfonia, karaoke, tarimes, faristols, etc. A més, comptem amb artistes per dinamitzar els actes i aportem la música i el Dj més adequat per als moments més distesos.

Gràcies al nostre gran equip i als acords de col·laboració amb altres empreses importants del món dels casaments i els esdeveniments, tenim la capacitat de fer i resoldre tot el que ens suggereixis.