Splendid

 

 antoni-fernandez-teixido-x0y487w2356h298

Ferran Corredoira · Direcció & Dj

Ferran va crear Splendid Events fa més de deu anys sota el nom de Factor Music, com Dj, durant els anys 80 i 90 va treballar en les millors discoteques de Barcelona i posteriorment va centrar la seva activitat en el sector dels esdeveniments. Sense adonar-se'n els casaments es van convertir en la seva major font de treball i després d'aquests anys centrat en oferir els seus serveis de Dj amb tot el que això implicava, música, so, il·luminació, projeccions de vídeo, etc, fa tres anys va donar el pas definitiu a l'organització de casaments i esdeveniments. Actualment dirigeix ​​l'empresa i les sessions de Dj queden ja per a ocasions especials o per al seu oci personal.

Aquest pas va ser gradual i natural, durant els seus anys com a dj seus clients sempre li han demanat consell per contractar a altres proveïdors i sempre els he facilitat contactes que al llarg dels anys ha anat fent i així va sorgir el canvi de Factor Music a Splendid events i passar d'oferir serveis audiovisuals i dJ per a esdeveniments a organitzar-també. Això no es fa només sinó amb un bon equip al darrere, un equip de direcció i producció ben coordinat amb els altres provedores, així ofereixen un servei de qualitat amb un únic interlocutor.

Com sempre dic, si ja ho estava fent, ¿perquè no organitzar-lo i dedicar-me de ple?

 

Lara Castellà · Wedding & Event Planner

wedding-planner-splendid-events-2.jpg 

Lara és exigent, natural i saber fer. Dedicada al sector hoteler, al turisme i als macroesdeveniments, va decidir plantar-li cara a la vida frenètica sense sentit. Després d'anys de trajectòria com a wedding i event planner, organitzant i produint casaments a mida, ha decidit pel seu compte, ampliar horitzons i crear Lara Cos per aconseguir, per fi, l'anhelat mindfulness.

Ningú millor que ella va a aconseguir que el teu casament sigui especial i bonica. Amb Lara rebràs un servei totalment a mida, creat exclusivament per a tu.
Lara sol dir: "Crec en els clàssics, són un clar exemple de que mai passaran de moda. Senzill, elegant i atemporal són les 3 característiques que defineixen l'estil de l'empresa "

 

 

 

 

Albert Oleza · Producció & Dj

Albert és un reconegut Dj d'esdeveniments que porta més de 25 anys treballant en el sector. Tota aquesta experiència adquirida en infinitat d'esdeveniments la posa avui al seu abast en l'operativa del seu esdeveniment. La logística és una part fonamental en qualsevol esdeveniment, el material i l'equip humà han de ser cuidats al detall i aquesta és la seva tasca.

Segueix realitzant també sessions de dj i en aquest àmbit té una versatilitat immillorable que li fa portar qualsevol tipus de sessió a l'èxit.