Splendid

 

 antoni-fernandez-teixido-x0y487w2356h298

Ferran Corredoira · Direcció & Dj

Ferran va crear Splendid Events fa més de deu anys sota el nom de Factor Music, com Dj, durant els anys 80 i 90 va treballar en les millors discoteques de Barcelona i posteriorment va centrar la seva activitat en el sector dels esdeveniments. Sense adonar-se'n els casaments es van convertir en la seva major font de treball i després d'aquests anys centrat en oferir els seus serveis de Dj amb tot el que això implicava, música, so, il·luminació, projeccions de vídeo, etc, fa tres anys va donar el pas definitiu a l'organització de casaments i esdeveniments. Actualment dirigeix ​​l'empresa i les sessions de Dj queden ja per a ocasions especials o per al seu oci personal.

Aquest pas va ser gradual i natural, durant els seus anys com a dj seus clients sempre li han demanat consell per contractar a altres proveïdors i sempre els he facilitat contactes que al llarg dels anys ha anat fent i així va sorgir el canvi de Factor Music a Splendid events i passar d'oferir serveis audiovisuals i dJ per a esdeveniments a organitzar-també. Això no es fa només sinó amb un bon equip al darrere, un equip de direcció i producció ben coordinat amb els altres provedores, així ofereixen un servei de qualitat amb un únic interlocutor.

Com sempre dic, si ja ho estava fent, ¿perquè no organitzar-lo i dedicar-me de ple?

 

Yolanda Zamora · Organització i coordinació d'esdeveniments

wedding-planner-splendid-events-2.jpg 

Yolanda és una apassionada dels esdeveniments i els casaments, formada en l'organització de congressos, fires i actes públics va començar a desenvolupar els seus primers treballs en els anys 90, posteriorment va ampliar la seva formació cursant estudis de publicitat, màrqueting i relacions públiques. 

Després més de deu anys treballant en l'organització i gestió d'activitats i esdeveniments en el sector hoteler turístic de la Costa Brava va decidir ampliar la seva formació en el sector de les bodes i això la va portar a realitzar diverses formacions i a crear la seva pròpia marca , Lan Seasons Wedding Planner & Events.

Al 2017 es va incorporar a Splendid Events per portar l'organització d'esdeveniments i d'aquesta manera ampliar el nostre potencial en aquest àmbit.

 

 

 

 

Albert Oleza · Producció & Dj

Albert és un reconegut Dj d'esdeveniments que porta més de 25 anys treballant en el sector. Tota aquesta experiència adquirida en infinitat d'esdeveniments la posa avui al seu abast en l'operativa del seu esdeveniment. La logística és una part fonamental en qualsevol esdeveniment, el material i l'equip humà han de ser cuidats al detall i aquesta és la seva tasca.

Segueix realitzant també sessions de dj i en aquest àmbit té una versatilitat immillorable que li fa portar qualsevol tipus de sessió a l'èxit.