HOTEL MASIA CAN VIVÉ

UNA MASIA EN PLENA NATURA MIRAN AL MAR

Can Vivé és una espectacular masia de sòlid i grandiloqüent aspecte però amb molt d'encant, un lloc encantador ideal per celebrar el vostre casament i el posterior banquet. La masia disposa d'un ampli menjador per al convit, a més d'un extens jardí en el qual també poden tenir lloc tant la cerimònia matrimonial com el menjar. A més de l'organització del càtering, Can Vivé també ofereix la possibilitat d'allotjar a les seves instal·lacions. Disposa de sis habitacions dobles o triples en què la parella o els convidats podran pernoctar després de les celebracions.

Can Vivé està plena de racons de gran bellesa, com les seves sales d'estar, el seu celler o el seu mirador, amb unes espectaculars panoràmiques al mar ia la serra prelitoral. A més, el seu jardí compta amb espais com una piscina o una bonica pèrgola. Els orígens de Can Vivé es remunten a principis del segle XVI, quan es va erigir al mig d'una finca dedicada al cultiu de la vinya. Al llarg de la seva història, les 16 generacions que han habitat en ella han conservat la seva essència i el seu aspecte original al màxim.

La masia es troba al barri de Agell, agregat a Cabrera de Mar (Catalunya), a escassos minuts de la platja i a una mitja hora de Barcelona. Al voltant d'aquest emplaçament es troben nombrosos punts d'atracció turística com Argentona, l'Ermita de Santa Elena, la mansió Ametller o el castell Burriac (segle X).