AGÜELO 013

Agüelo 013 és un espai que, a més dels principis del segle XIX, va albergar una carbonera, més tard una embotelladora de vi i el 2013 en un restaurant de vanguardia. Situat en ple barri Gòtic de Barcelona, ​​conserva una muralla que formava part de l'antiga muralla de Barcelona. Agüelo 013 disposa de diversos espais totalment equipats que li permeten realitzar tant esdeveniments socials com festes privades com a esdeveniments d'empresa amb propostes pròpies de team buiding i tallers originals i divertits.

També li ofereix l'opció de privatitzar el restaurant per complet, d'aquesta forma disposa de capacitat per a fins a 326 comensals que es trobaran en la seva impressionant entrada amb una espectacular barra de bar. A més ofereix els serveis audiovisuals habituals per passar a una projecció de vídeo i per descomptat música ambiental a tot el recinte.

Soliciteu-vos més informació i sobre aquest espai i les seves propostes gastronòmiques i segur trobarem un espai idoni per a l'esdeveniment.