Empreses

Els esdeveniments d'empresa són molt variats, n'hi ha de totes les mides i formats i qualsevol empresa pot realitzar-los, de vegades la sensació és que només les grans empreses i corporacions ho fan, no. Un comerç celebra la seva obertura i aquest és el seu primer esdeveniment per exemple, als 5/10 anys celebra que segueix aquí i pel camí té diverses campanyes de vendes, presentacions de productes, etc. Una empresa que canvía de seu sens dubte millora el seu projecte, pot i ha de realitzar un esdeveniment de presentació de les seves noves instal·lacions, sinó ho fa simplement haurà canviat de direcció, en resum, que tota acitvidad empresarial per petita o gran que sigui pot realitzar un esdeveniment i a això volem ajudar-lo.

A Splendid Events podem dissenyar, produir i coordinar la seva esdeveniment d'empresa. D'inici a fi ens encarregarem de donar forma a la temàtica, d'oferir els productes i serveis necessaris per al seu desenvolupament i per descomptat, coordinarem tot això perquè Un, realitzi les seves tasques habituals sabent que està tot sota control. Són infinites les propostes com infinits són els tipus d'esdeveniments d'empresa, petites reunions, convencions de vendes, presentacions de productes, celebració de efemèrides, activitats de team building, esportives, culturals, inauguracions, campanyes de venda, etc.

artistas-by-splendid-events.jpg escenarios-empresa-by-splendid-events.jp chillout-chester-by-splendid-events.jpg
decoracion-by-splendid-events.jpg decoracion-globos-grandes-by-splendid-ev escenarios-by-splendid-events.jpg

Li oferim tres opcions:

  1. Disseny · Producció · Coordinació: organització integral del seu esdeveniment.
  2. Coordinació: Un. Contracta als seus proveïdors i nosaltres vam elaborar el timing de l'esdeveniment amb ells i el dia de l'esdeveniment ho coordinem.
  3. A mida: pressupost a mida en funció de en quin moment d'organització es trobi.

Volem formar part de la seva empresa i ajudar-lo a mostrar allò que vol mostrar amb la millor imatge, per a això aportem la nostra experiència en el sector i la confiança que treballem amb proveïdors de prestigi en tots el àmbits.