Casaments

Els casaments són una de les nostres passions i dediquem a elles hores, dies, setmanes i mesos fins dur-les a terme. Li oferim tots els serveis necessaris per celebrar el seu casament, espais, càterings, ambientació i decoració, detalls, cartelleria, invitacions, complements personals, transport i allotjament, DJ, música, grups, artistes, so, projeccions, chillouts, fotògrafs, videogràfics, photocall i un llarg etc. Tot això ben organitzat i coordinat perquè tot surti a gust dels nostres clients i els seus convidats.

Li oferim tres opcions:

  1. Wedding Planner per a l'organització integral del seu casament.
  2. Coordinació dels proveïdors contractats per vostè.
  3. A mida, opció en funció de en quin moment d'organització es trobi.

Sigui quina sigui l'opció escollida treballarem amb dedicació i cura perquè tot surti tal com desitgen. Anys d'experiència en el sector ens avalen, coneixem i treballem habitualment amb els millors porveedores del sector i això ens aporta la confiança necessària per saber que estan en bones mans. Sabem que la contractació de proveïdors és una tasca complicada quan no es coneixen i es fa per primera vegada, hi ha molts i molt bons i això encara dificulta més l'elecció, es tratra de trobar el que millor s'identifica amb la seva personalitat i el tipus de casament que vol organitzar i en això l'ajudarem.

Ens prenem molt seriosament la nostra feina, un casament és un esdeveniment molt personal, entren en joc moltes emocions i sentiments i aquests han de mimar al màxim. No es tracta només de contractar, organitzar i coordinar proveïdors sinó d'atendre les seves necessitats entenen que molt probablement és la seva primera boda, que estan nerviosos, que desconeixen la majoria d'elements que hi participen, que sorgeixen dubtes, traves i problemes en què no van pensar, en aquests moment nosaltres també estem aquí perquè se sentin recolzats i en una zona de confort que els permeti seguir avançant cap al seu gran dia.

Normalment la nostra feina, com moltes altres, solen valorar-se en la seva justa mesura un cop realitzats, a priori tots ens parace fàcil de realitzar i gairebé sempre car, però l'organització o coordinació d'un casament és un tema molt laboriós i delicat que requereix moltes hores de treball.